Kérdése van? Hívjon minket! +36305777115

Huawei P40 Lite

Mobiltelefon tokok és tartozékok Samsung Huawei P40 Lite készülékhez

Huawei P40 Lite Tok az RMPACK Webshop Webáruházban rmobilepack.hu

Válasszon tartozékainkból Huawei P40 Lite készülékéhez a legjobb áron!

Milyen telefontokokat kínálunk?

Szilikon tok: Általában TPU és Szilikon anyagok keveréke mely tökéletes védelmet nyújt a készülék számára a mindennapi használat mellett.
A szilikon tokok között megtalálhatóak a mintás szilikon tok, hybrid tok, egyszínű szilikon tok.

Ütésálló tok, Armor tok: Megerősített sarkok, rezgés elnyelés és ütéselnyelő zónák. Ezek az Armor ütésálló tokok vagy más néven Hybrid tokok melyek PC + TPU + Szilikon vagy 2in1 kialakításból állnak.


Flip tok: Lefelé nyíló tok néven is ismert. Flip tok, mely könnyen felvehető és megfelelő kivágásoknak köszönhetően zavartalanul használható. Szilikon belsővel a könnyű be és kihelyezés érdekében, ha minden nap más tokod lenne.

Notesz tok: Egy kis papírpénz vagy bankkártya esetleg névjegykártya tartó? Nem gond a notesz tokok ezt mind tudják. Kinyitható tok vagy Notesz tok néven ismert, szilikon belsővel. A beépített mágnesnek köszönhetően könnyen nyílik és záródik, biztonságot ad a mindennapi használatra. Teljesen kinyitható tehát nem okoz akadályt ha csak a kijelzőt szeretnéd látni például az asztalon.

Bőrtok: Prémium termékek egyike, mely valódi bőr termék. Tartós és Prémium érzést biztosít.

Műanyag tok: Hasonlóan a Hybrid és Armor tokokhoz több féle anyagból állhat, PC + TPU + Műanyag tehát Merev, Szilikon, és Erős Gumi anyagból. A kategóriában megtalálhatóak a sima Műanyag tokok a PC + TPU tokok is.

Gyári tok: Gyári tartozékokat mindig szeretjük hiszen látszik rajta a márka és a minőség is megfelelő. Nem minden esetben nyújt teljes védelemet, de viselése elegáns és prémium érzést biztosít. 

 

Gyakran használt kulcsszszavak:

Huawei P40 Lite Szilikon Tok

Huawei P40 Lite Flip Tok

Huawei P40 Lite Ütésálló Tok

Huawei P40 Lite Armor Tok

Huawei P40 Lite Hybrid Tok

Huawei P40 Lite Mintás Szilikon Tok

Huawei P40 Lite Bőrtok

Huawei P40 Lite Notesz Tok

Huawei P40 Lite Műanyag Tok

Huawei P40 Lite Gyári Tok